Connect with us

Sport

Simona Halep, învinsă în semifinale, la Australian Open

Published

on

Parcursul Simonei Halep la Australian Open s-a încheiat în semifinalele turneului. Sportiva noastră a fost învinsă în două seturi de Gabrine Muguruza, după o partidă spectaculoasă și foarte tensionată.

În urma unui meci extrem de echilibrat, Simona Halep a pierdut calificarea în finală după mai bine de două ore de joc. Garbine Muguruza a reușit să își adjudece victoria după două seturi 7-6 (8), 7-5.

Dacă primul act a fost cât se poate de tensionat, setul secund a fost chiar mai spectaculos, cu numeroase break-uri din partea ambelor jucătoare.

Deși a condus la un moment dat cu 5-3, Simona a cedat totuși, iar Muguruza a obținut calificarea în finală după ce a bifat patru game-uri la rând.

Chiar și așa, sportiva noastră va urca pe locul 2 în clasamentul WTA, în urma evoluției de la Australian Open.

sursa foto: wtatennis.com

Actualitate

EURO 2020 s-a amânat! Anunțul făcut de UEFA | Când se va juca Campionatul European

Published

on

Vești proaste și pentru iubitorii sportului rege. Ca urmare a situației actuale, oficialii UEFA au decis, în urma unei videoconferințe la care au participat toate cele 55 de federații afiliate, amânarea Campionatului European de Fotbal din 2020. Astfel, turneul final a fost amânat cu un an, urmând să aibă loc în 2021, în perioada 11 iunie – 11 iulie.

Anunțul oficial a fost făcut de Federația Norvegiană de Fotbal, prin intermediul platformei Twitter. Informația a fost preluată imediat de marile publicații europene din țări precum Spania, Anglia sau Franța.

Campionatul European din 2021 se va disputa în 12 orașe din Europa, printre care se regăsește si capitala României.

Patru meciuri vor avea loc la București, trei in faza grupelor și unul din optimile de finală.

sursa foto: ft.com

Continue Reading

Cultura/Educatie

Campioni mondiali şi europeni, la Piatra Neamţ

Published

on

Primăvara aduce la Piatra Neamţ cele mai valoroase perechi de dansul sportiv din România. În 29 februarie şi 1 martie 2020, în Sală Polivalentă din Piatra Neamţ, cele mai titrate perechi de dans sportiv din ţara noastră se vor întrece la Campionatul Naţional De Dans Sportiv pe Secţiuni şi Cupa “Romanian Dance Festival”. Miza acestei competiţii o reprezintă titlul de campion naţional şi biletele pentru campionatele mondiale şi europene din anul 2020.

Sunt aşteptaţi să concureze la acest eveniment peste 1.000 de sportivi cu vârste cuprinse între 6 ani si 60 de ani. Vor fi decernate nu mai puţin de 17 titluri de campioni naţionali, la cele două secţiuni şi nouă categorii de vârstă: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani, Senior I, Senior II, Senior III. La categoria de vârstă Senior III şi-au anunţat participarea doar perechi pentru secţiunea dansurilor standard.

Ţinând cont de faptul că în top 25 mondial sunt nu mai puţin de 6 perechi din România (la cele două secţiuni: standard şi latino americane), organizatorii se aşteaptă ca atmosfera din Sala Polivalentă să fie de-a dreptul incendiară.

Sportivii calificaţi în faza finală vor mai avea, de asemenea, un privilegiu: ocazia de a concura și de a dansa pe muzica live , interpretată de binecunoscuta formaţie de muzica de dans sportiv, care concertează la cele mai mari competiţii de acest gen: “Boris Myagkov Bands”.

sursa foto: Romanian Dance Festival

Continue Reading

Societate

OSS Fighters 5 „Gentlemen`s Tournament” | Cântarul oficial

Published

on

Luptătorii care vor evolua vineri, 7 februarie, la gala „OSS Fighters 5  „Gentlemen’s Tournament“, au participat astăzi la cântarul oficial, desfășurat la un hotel din Capitală.

Având nume mari pe afiş, super-evenimentul din Bucurețti, de nivel mondial, desfăşurat pe reguli de K1 este atracția momentului atât la nivel național cât și internațional.

Atracţia principală a show-ului sportiv va fi piramida de la categoria grea, unde vor lupta sportivi de top: Clyde Brunswijk, Bugra Tugay Erdogan, Marco Pisu, Cristian Ristea, Fabio Kwasi, Giannis Stoforidis, Enver Slijvar şi Thomas Froschauer.

Supergala cu sportivi de top şi cu o piramidă de opt este ineditul evenimentului, așa cum nu a mai fost în România în ultimii zece ani, de când se realize Superkombat. Evenimentul oferă pe lângă oportunitatea câștigului și un fight-card de o asemenea anvergură,  cât și prima centură OSS Fighters, care  va fi oferită câştigătorului piramidei de opt.

Partidele din afara piramidei sunt:

-la categoria +95 kg – Alexandru Radnev – Milan Miko Dasic;

-la categoria 70 kg – Ștefan Orza – Serghei Zanosiev;

– la categoria 66 kg – Adrian Maxim – Said Malek;

– la categoria 86 kg – Claudiu Alexe – Petros Vardakas;

– la categoria 72,5 kg (co-main-event) – Amansio Paraschiv – Mohammed El-Mir.

Românii au ocazia să vadă o Gală pe reguli K1 așa cum nu s-a mai văzut de peste 8 ani de zile. Vineri, 7 Noiembrie la Sala Polivalentă din București, promoția OSS Fighters în parteneriat cu Superkombat, aduce o piramidă internațională de grei, cu sportivi din 8 țări, unde premiile totale vor fi de 35.000 de euro ți superfighturi internaționale cu sportivi de top din România și adversari de categoria A.

Evenimentul vine într-un moment în care fanii la nivel internațional își doresc să vadă în ring cei mai buni sportivi din generația nouă așa cum, în trecut, Marile Piramide încântau milioane de fani la nivel global. Gala va avea loc la Sala Polivalentă din București cu începere de la ora 19.00, prețul biletelor începând de la 50 de ron, vândute prin intermediul rețelei Eventim.ro

Așadar, nu ratați Gala OSS FIGHTERS 5, de la București, deoarece meciurile, dar și atmosfera vor fi cu adevărat incendiare.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline