Connect with us

Actualitate

Întăriri pentru a face performanță

Published

on

Consacratul fotbalist și antrenor constănțean, Constantin Gache, cooptat în staff-ul tehnic al Clubului Sportiv Victoria Cumpăna. Acesta se va ocupa de grupele de juniori ale echipei de fotbal din localitatea constănțeană.

Constantin Gache a acceptat fără ezitare provocarea de a se alătura staff-ului tehnic al echipei de fotbal CS Victoria Cumpăna. Întrucât se va ocupa de juniorii echipei, fostul fotbalist constănțean și-a trasat deja primul obiectiv.

“Asta îmi doresc să fac, să creștem oameni adevărați. Dacă reușesc să fac și performanță, pentru că noi lucrăm mult și la acest capitol, este foarte bine. Dar în primul rând trebuie să scoatem oameni.”, declară CONSTANTIN GACHE, antrenor CS Victoria Cumpăna

Noul antrenor a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă susținută la Complexul Sportiv “Centenar 2018” din Cumpăna, în prezența celorlalți antrenori ai echipelor de fotbal din cadrul clubului sportiv.

“Îl cunosc foarte bine pe domnul Constantin Gache, este un lucru bun venirea dânsului alături de noi.”, declară VASILICA CRISTOCEA

“În primul rând, domnul Gache a fost unul dintre mentorii mei și în perioada anilor ’86, am fost colegi la Unirea Slobozia, apoi după mult timp, domnul Gache mi-a fost antrenor.”, declară CRISTIAN MUSTACĂ, antrenor

“Am crezut în acest stadion pentru faptul că este o investiție necesară comunei care astăzi are 15.500 de locuitori cu domiciliul stabil în localitate plus peste 2.000 care locuiesc 365 zile pe an în comună, fără a avea domiciliu aici la Cumpăna.”, declară MARIANA GÂJU, primarul comunei Cumpăna

Odată cu prezentarea oficială, Constantin Gache a semnat și contractul oficial, alături de toți cei prezenți la baza sportivă.

Actualitate

Măsuri pentru prevenirea infracţiunilor în cadrul campaniei “Hoţii îţi invadează intimitatea”

Published

on

Încuie uşa chiar şi atunci când eşti acasă, montează un sistem de alarmă şi nu transmite informaţii personale pe reţelele de socializare. Acestea sunt o parte din recomandările pe care poliţiştii le oferă persoanelor aflate în categorii vulnerabile în cadrul campaniei “Hoţii îţi invadează intimitatea”. Un element de noutate este utilizarea realităţii virtuale, respectiv, folosirea unor ochelari prin care cetăţenii devin “martorii” unui furt din locuinţă, reuşind să observe cu uşurinţă modul de acţiune al infractorilor.

În cadrul Campaniei naționale de prevenire a furturilor din locuințe „Hoții îți invadează intimitatea, polițiștii au discutat cu vârstnicii întâlniți la unul din cluburile de pensionari din municipiul Constanța. Acestora le-a fost prezentat un filmuleț 3D prin care au putut viziona o secvență de furt din locuință. Mesajul campaniei „Ce lasă în urma lor este mai dureros decât furtul în sine” subliniază șocul emoțional pe care persoanele vătămate l-ar putea trăi la vederea locuinței răvășite.

Totodată poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfășurat activităţi informative pe linia furturilor din autoturisme şi a infracţiunilor de tâlhărie.

În acest context, polițiștii îi sfătuiesc pe constănțeni să țină ușa locuinței permanent încuiată, să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute, indiferent de pretext și să nu se lase atrași în locuri ferite de către persoane care oferă spre vânzare diferite produse.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Continue Reading

Actualitate

Barjă răsturnată în Portul Constanța Sud Agigea

Published

on

O barjă parțial încărcată s-a scufundat în portul Constanța Sud-Agigea. Sub privirile docherilor care ambarcau marfa la bord, vasul s-a îndoit de la mijloc și a început să ia apă. Din fericire nu au fost victime, deoarece marinarii aflați pe barjă au sărit pe uscat când au văzut că apa intră cu debit mare în magazia de marfă și barja se scufundă.

La fața locului s-au deplasat reprezentanți ai administrației portuare, dar și ai autorității navale care investighează cauzele care au dus la scufundarea barjei. O prima cauză ar putea fi încărcarea defectuoasă cu fosfat a barjei, sub pavilion Slovacia.

Continue Reading

Actualitate

S-a semnat contractul de finanțare „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia”

Published

on

La Constanța s-a semnat ieri un contract de aproximativ 20 de milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene. Cu acești bani se va schimba radical transportul în municipiul Constanța pe bd. 1 Decembrie și bd. Alexandru Lăpușneanu.

Practic, de la intersecția de la Gară și până la intrarea în stațiunea Mamaia se va modifica  tot ceea ce înseamnă infrastructură: 143.000 mp de asfalt, peste 44.000 mp de trotuare, aproape 8 km de piste de biciclete dar, poate mai important decât orice, vorbim de peste 11 km de benzi de circulație dedicate transportului public.

În plus, vorbim  și despre stații de autobuz, mobilier urban inteligent, panouri de informare, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, trotuare și piste de biciclete, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, senzori pentru măsurarea calității aerului, spații verzi mediane și sistem de irigații. Totodată, acest traseu va fi adaptat pentru persoanele cu dizabilități.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de îmbunătățirea mobilității urbane în Municipiul Constanța, prin resistematizarea infrastructurii de transport corespunzătoare arterelor rutiere bd. 1 Decembrie 1918 și bd. Alexandru Lăpușneanu, în vederea încurajării utilizării modurilor de transport mai prietenoase cu mediul, prin creșterea atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale, precum și adaptarea la nevoile persoanelor cu dizabilități și mobilitate redusă.

Sursa foto: clubferoviar.ro

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline