Connect with us

Diverse

Din vacanţă… în vacanţă!

Published

on

Românii sunt mari amatori de vacanţe. Deşi doar ce s-au încheiat sărbătorile de iarnă, mulţi dintre români îşi planifică deja viitorul concediu. În ţară sau peste hotare, ofertele sunt numeroase, iar cele mai căutate perioade sunt de Valentine’s Day, 8 Martie, Sărbătorile Pascale sau chiar sejururi pentru sezonul estival.

Văzând astfel de imagini, nici nu e de mirare că ne fuge gândul la o viitoare vacanţă. Iar mulţi dintre români îşi fac în această perioadă planuri pentru următorul sejur. Sau chiar şi-au achiziţionat deja biletele pentru viitorul concediu.

“Românii s-au învăţat deja să cumpere vacanţe în avans, pentru că au descoperit că întotdeauna tarifele sunt mai avantajoase, reducerile sunt mai mari şi au şansa de a găsi exact ceea ce le place şi în perioada pe care şi-o doresc.”, declară CORINA MARTIN, manager agenţie de turism

“Avem rezervări pentru toată perioada anului 2020, tot ce înseamnă Sărbători Pascale, destinaţii estivale, early booking pe cursele charter.”, declară SILVIA CROITORU, agent de turism

În privinţa alegerii destinaţiei ideale, gusturile sunt împărţite. Pe de o parte, ai noştri turişti vor să descopere tot ce are ţara noastră mai frumos de oferit, fie caută destinaţii exotice, de-a dreptul inedite.

“Vindem foarte bine vacanţe în România, datorită tichetelor de vacanţă, care îi îndeamnă pe români în continuare să îşi redescopere ţara, dar vindem în egală măsură şi destinaţii externe, mai ales destinaţiile de vară, cele care au zboruri charter către Spania, Turcia, Grecia sau Egipt, acestea sunt cele mai solicitate, pentru că au reducerile cele mai mari în această perioadă.”, declară CORINA MARTIN, manager agenţie de turism

“Se derulează Dubai Shopping Festival în această perioadă, un pachet de 7 nopţi, ce include transport avion, transfer la hotel, cazare 7 nopţi şi masă, undeva la aproximativ 868 euro/persoană, loc în cameră dublă.”, declară SILVIA CROITORU, agent de turism

Iar pentru cei care îşi revin mai greu după un binemeritat concediu, această pare a fi perioada tocmai bună pentru a planifica viitoarea vacanţă.

“Bineînţeles, am putea chiar să ne propunem vacanţe ulterioare pentru perioadele pe care noi ştim deja că o să le avem libere în acest an care de-abia a început.”, declară ROXANA ROXAN, psiholog

Aşadar, indiferent care ar fi alegerea destinaţiei, un lucru este cert: călătorului îi şade bine cu drumul, iar românului în vacanţă!

sursa foto: gossipauntie.com

Actualitate

Demarează proiectul umanitar “Toţi pentru Sănătate, Sănătate pentru Toţi”

Published

on

În România, 3,8 milioane de persoane suferă de deprivare materială serveră, iar jumătate de milion de români au renunţat să mai apeleze la medic pentru că nu îşi permit. În acest context, Sanofi, unul dintre liderii industriei farmaceutice autohtone și Crucea Roşie Română demarează la nivel naţional proiectul umanitar “Toţi pentru Sănătate, Sănătate pentru Toţi”.

Acest proiect își propune propune să sprijine nevoi de sănătate şi educaţie ale acestor categorii sociale defavorizate. Astfel, organizatorii invită românii din 20 de oraşe să se implice în două iniţiative sociale: donaţii de produse de îngrijire a sănătăţii, în perioada 10 februarie – 10 martie 2020 şi respectiv, donaţii în bani, în perioada 15 martie – 15 aprilie 2020, în farmaciile partenere. În semn de solidaritate cu toţi românii care se vor implica în campanie şi vor dona în farmacii, Sanofi va contribui suplimentar cu o donaţie financiară către Crucea Roşie Română. Campanii similare au loc în toată Europa, ca urmare a parteneriatului de la nivel european dintre cei doi parteneri ai campaniei.

A doua etapă a campaniei, care are loc între 15 martie şi 15 aprilie, constă în încurajarea de donaţii în bani, tot în farmacii, în urnele dedicate. Banii colectaţi vor fi folosiţi pentru a sprijini nevoi de educaţie şi sănătate ale copiilor din medii defavorizate.

“Peste 3,8 milioane de români sunt afectaţi de deprivare materială severă. O arată statisticile, dar o vedem şi noi în contactul direct permanent cu oamenii. Iar sărăcia afectează în mod direct sănătatea. Când nu ai posibilităţi să îţi cumperi medicamentele necesare sau să îţi faci investigaţiile medicale, situaţia este critică. Aşadar, am primit cu mare bucurie invitaţia Sanofi, suntem onoraţi că ne-au ales drept parteneri într-un proiect atât de amplu şi că avem încă o dată oportunitatea să generăm împreună un impact pozitiv în societatea românească. Îi invităm pe români să ni se alăture şi să doneze! Orice contribuţie este binevenită! Ne bazăm de asemenea pe voluntarii Crucii Roşii Române şi Sanofi Romania, care vor promova campania în farmaciile partenere.”, declară IOAN SILVIU LEFTER, director general Crucea Roşie Română.

Campania este organizată în: Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Gura Humorului, Mediaş, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Suceava, Timişoara şi Târgu Mureş.

sursa foto: Sanofi Romania

Continue Reading

Diverse

Loteria Română lansează o nouă ediţie a lozului ”Comoara Ascunsă”

Published

on

“Comoara Ascunsă” este noul produs cu care Loteria Română continuă tradiţia lozului randalinat. Produsul loteristic este o nouă oportunitate pentru cei care aleg să-şi încerce norocul şi astfel au şansa să încaseze unul din premiile importante pe care Loteria le oferă jucătorilor.

Cele mai mari premii care pot fi câştigate de jucători cu un astfel de loz sunt de 20.000 de lei. Cu numai 4 lei, jucătorii din toată ţara sunt aşteptaţi de Loteria Română cu 170.975 de câştiguri. Valoarea totală a premiilor este 1.240.000 de lei.

Câştigurile lozului randalinat ”Comoara Ascunsă” sunt în valoare de 4 lei, 8 lei, 10 lei, 100 de lei, 5.000 de lei, iar cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare 20.000 de lei fiecare.

sursa foto: loto.ro

Continue Reading

Actualitate

Noutăți și perspective semnificative anunțate de RAJA Constanța

Published

on

Municipiul Constanța va găzdui, în toamna acestui an, cea mai importantă expoziție de promovare a ultimelor noutăți și tehnologii de vârf din sectorul de apă, canalizare și epurare. Anunțul a fost făcut cu ocazia vizitei la Constanța a Ambasadorului Statului Israel în România.

Investițiile semnificative, tehologia de vârf de care dispune și calitatea serviciilor furnizate sunt argumente semnificative pe care Ambasadorul Statului Israel în România le-a conturat după ce a vizitat compania de apă din Constanța. Un exemplu ce ar trebui implementat și în alte orașe din țara noastră, este de părere oficialul israelian.

Vreau să învăț și să înțeleg mai bine cum RAJA Constanța a reușit să devină ceea ce este și cum putem să luăm acest exemplu și să îl multiplicăm în alte localități din România.”, declară DAVID SARANGA, Ambasadorul Statului Israel în România

“În ultimii 10-15 ani, compania s-a modernizat în continuu. Astăzi, cred că este cea mai modernă companie publică de apă din Europa Centrală și de Est. Este normal să ne orientăm către vârful tehnologic mondial, iar în foarte multe domenii, ca vârf de tehnologie la nivel mondial, sunt companiile israeliene.”, declară FELIX STROE, director general compania de apă

Astfel, deloc întâmplătoare strânsa legătura dintre cele două țări va aduce tot mai multe beneficii atât României, cât și Israelului. Un eveniment de anvergură a fost anunțat în premieră, la finalul conferinței de presă, ce a avut loc la sediul central al companiei de apă.

“În septembrie, vom face la Constanța o expoziție de tehnologii, cele mai moderne tehnologii în domeniu, la nivel mondial, la care vor fi prezenți lideri mondiali din Israel și vom promova aceste tehnologii la nivelul întregii țări pentru a fi implementate în sectorul de apă, canalizare și epurare.”, declară FELIX STROE, director general compania de apă

“Astăzi, Israelul contribuie foarte mult la nivel global pentru rezolvarea problemelor de management al apelor uzate, filtrarea apei, desalinizarea, precum și optimizarea rețelelor de apă. Israelul are foarte multe soluții inovatoare care pot fi de folos României.”, declară DAVID SARANGA, Ambasadorul Statului Israel în România

Colaborarea companiei de apă cu Ambasada Statului Israel la București, respectiv cu numeroasele firme de profil din acest stat a început încă din anul 2009.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline