Connect with us

Societate

Constanța: Exclusiv Auto vă invita la SEAT Open Doors

Published

on

Exclusiv Auto, dealer SEAT în Constanţa, invită publicul constănţean să testeze tehnologia de ultimă generație a mărcii SEAT pe 12 octombrie între orele 10:00-18:00 la showroom-ul din Strada Dumbrăveni nr 70, sens giratoriu Tomis Plus. Pe parcusul zilei de sâmbătă vor putea fi testate: Noul SEAT Tarraco, SEAT Ateca,  SEAT Arona și SEAT Leon. Vino să descoperi modelul care ţi se potriveste și vei primi cele mai bune oferte din stoc.

Cel mai nou lansat model al gamei SEAT, noul Tarraco va fi și aceasta disponibil pentru test drive. SEAT Tarraco marchează intrarea SEAT pe segmentul SUV-urilor mari. Modelul, disponibil și într-o versiune cu șapte locuri, completează oferta mărcii pe segmentul SUV după lansarea Ateca și Arona în 2018.

Tarraco incorporează cele mai noi tehnologii gândite de specialiștii grupului Volkswagen. Testele de siguranță EuroNCAP au dovedit că noul Tarraco are alura unui lider obținând cel mai bun punctaj la capitolul protecția pasagerilor și a pietonilor și note foarte bune pentru sistemele de asistență din dotare.

Cel mai mare SUV din potofoliul SEAT incorporează tehnologii de ultimă oră dezvoltate de Grupul Volkswagen fiind realizat pe arhitectura platformei MQB-A, cu ampatament lung. Dimensiunile mari au inspirat echipa de design să găsească un echilibru între estetică şi caracterul practic. Tarraco are o lungime de 4.735 mm şi o înălţime de 1.658 mm, oferind un interior spațios şi un exterior impunător. Cu toate acestea, imaginea de ansamblu este marcată de sinteza dintre agilitate și robusteţe.

 

Societate

430.000 de români au rămas fără un loc de muncă

Published

on

Statistici negre pentru România. Un număr de 429.585 de contracte de muncă au fost înregistrate ca încetate de la declararea stării de urgenţă, din 16 martie şi până joi, potrivit cifrelor centralizate de Inspecţia Muncii şi publicate de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Numărul contractelor de muncă încetate a fost în creştere în fiecare din comunicatele transmise de Ministerul Muncii în ultimele două săptămâni.

Din cele 429.585 de contracte de muncă încetate anunţate joi, 76.543 erau din Industria prelucrătoare, 75.848 din Comerţul cu amănuntul, repararea autovehiculelor şi motocicletelor, iar 64.573 erau din Construcţii.

Alte 595.672 de contracte de muncă au fost suspendate de la instituirea stării de urgenţă şi până joi. Dintre acestea, 167.073 erau din Industria prelucrătoare, 99.182 din Hoteluri şi restaurante, iar 93.814 din Comerţul cu amănuntul, repararea autovehiculelor şi motocicletelor.

Continue Reading

Diverse

Le Charme propune un nou concept: fresh fast-food

Published

on

În contextul generat de pandemia de Covid-19, agenții economici au fost nevoiți să improvizeze sau chiar să se reinventeze pentru a-și salva afacerile. Este și cazul restaurantului Le Charme din stațiunea Mamaia, care, de la sushi și preparate din bucătăria internațională a trecut la un nou concept: fresh fast-food.

Dacă în urmă cu câteva luni, astfel de sortimente de sushi erau savurate cu plăcere de clienții ce treceau pragul acestui restaurant, în prezent, localul și-a schimbat tactica de marketing și s-a reprofilat complet. Astfel, constănțenii și turiștii sunt ademeniți de un nou concept propus de managerii locației.

“Le Charme s-a reinventat și am creat un nou concept: fresh fast-food! Patiserie, cofetărie, pizza, sandwich. Toate rețetele sunt originale Le Charme, iar produsele sunt home made!”, declară AURA VOICULESCU, manager Le Charme

În timp ce pizza, din cele mai variate sortimente, se face pe loc, la comanda clientului, sandwich-urile pregătite după rețete autentice fac cu ochiul tuturor gurmanzilor, iar deserturile, dintre cele mai diverse, completează practic un meniu atent selecționat și foarte variat.

Continue Reading

Actualitate

Au scăzut cheltuielile românilor

Published

on

Au scăzut considerabil cheltuielile românilor odată cu izbucnirea crizei provocate  de coronavirus. Asta arată statisticile ulimului barometru IRES, realizat la comanda Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare din România.

Aproximativ 28% dintre românii ce au peste 18 ani au declarat că au venituri mai mici decât înainte de starea de urgență, potrivit barometrului IRES. Același sondaj mai relevă faptul că 63% dintre românii de peste 18 ani au declarat că au venituri similare celor dinaintea decretării stării de urgență.

În categoria de vârstă 18-50 ani, proporția românilor ale căror venituri sunt similare este de 49%, în timp ce ponderea celor cu venituri în scădere se situează la 38 de procente.

În consecință, cei mai mulți români sunt nevoiți să își restrângă cheltuielile și vor amâna achizițiile în următoarea perioadă: 60% dintre cei de peste 18 ani afirmă că nu vor mai cumpăra electrocasnice, 57% spun că nu vor mai achiziționa un autoturism, în timp ce 54% dintre aceștia nu vor mai merge în vacanțe în străinătate anul acesta.

În ceea ce privește stabilitatea financiară, peste jumătate dintre românii de peste 18 ani, respectiv 55% dintre aceștia, declară că dispun încă de economii pentru a se descurca în următoarea perioadă.

De asmenea, acest studiu mai scoate în evidență câteva procente interesante: 31% dintre români sunt în această perioadă mai interesați de asigurarea locuinței, în timp ce 28% dintre români sunt mai interesați de produsele de asigurare voluntare de sănătate.

Studiul a fost realizat de IRES, la solicitarea UNSAR, în luna mai, pe un eșantion de bază de 1.309 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani.

sursafoto: aparaturafiscala.ro

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline