Connect with us

Diverse

Campania „Să înţelegem mai bine alimentele” ajunge la Cluj

Published

on

Cluj-Napoca va fi, la sfârşitul acestei săptămâni, gazda campaniei „Să înţelegem mai bine alimentele”, singura campanie naţională ce îi reuneşte pe specialiştii din industria alimentară, dar şi pe consumatori, deopotrivă. Scopul experţilor în nutriţie este de a dezbate diferite mituri despre alimentaţie.

Organizatorii campaniei îi aşteaptă pe clujeni şi nu numai, vineri şi sâmbătă, în grădina Iulius Mall. Intrarea este liberă, iar cei interesaţi să afle cât mai multe sfaturi şi recomandări utile despre alimente şi nutriţie vor avea la dispoziţie numeroase produse româneşti, din care pot degusta şi cumpăra.

„După organizarea campaniei la București și Iași, nu este oraș mai potrivit decât Clujul pentru a această etapă a caravanei. Progresele înregistrate de Cluj în ultimii ani sunt un semn al deschiderii locuitorilor, deschidere cu care sperăm să ne primească și pe noi. Așteptăm consumatori de orice vârstă la întâlnirea cu specialiștii din industria alimentară, pentru a disemina informații corecte despre alimente, despre ce e bine să consumăm și mai ales despre ce e bine să evităm. Totodată, ne bucurăm să vă invităm pe la standurile producătorilor care susțin această inițiativă și care vor expune săptămâna aceasta în grădina Iulius Mall din Cluj”, se arată într-un comunicat emis de ro.aliment

Campania „Să înțelegem mai bine alimentele” a demarat pe 7 iunie 2019, în București, cu un workshop ce a facilitat întâlnirea specialiștilor din cercetare, cu reprezentanții producătorilor din industria alimentară și consumatorii finali.

sursa foto: roaliment.ro

Actualitate

Anunț important pentru elevi din partea ANOFM

Published

on

Absolvenţii instituţiilor de învăţământ în vârstă de minimum 16 ani pot beneficia de o indemnizaţie de şomaj pentru o perioadă de 6 luni, reprezentând 50% din valoarea indicatorului social de referinţă al asigurărilor pentru şomaj şi stimulării ocupării forţei de muncă în vigoare, dacă se înregistrează la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă din raza căreia îşi au domiciliul, în maximum 60 de zile calendaristice de la data absolvirii, ca persoană în căutarea unui loc de muncă.

Indemnizaţia de şomaj se acordă după 60 de zile calendaristice de la data absolvirii, perioadă în care absolventul beneficiază de servicii gratuite în vederea angajării (informare şi consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională).

Actele necesare pentru înregistrarea absolventului la A.L.O.F.M., ca persoană în căutarea unui loc de muncă, sunt:

– actul de identitate;

– actele de studii şi de calificare sau adeverinţa din care să rezulte data absolvirii;

– declaraţie pe proprie răspundere privind starea de sănătate – tipizat disponibil pe website-ul: www.anofm.ro – agentia AMOFM Bucureşti secţiunea Persoane fizice/Indemnizaţii de şomaj şi venituri de completare.

Depunerea actelor se poate face on-line la adresa de e-mail a ALOFM de sector, din raza de domiciliu.

Sursa foto: anofm.ro

Continue Reading

Diverse

Le Charme propune un nou concept: fresh fast-food

Published

on

În contextul generat de pandemia de Covid-19, agenții economici au fost nevoiți să improvizeze sau chiar să se reinventeze pentru a-și salva afacerile. Este și cazul restaurantului Le Charme din stațiunea Mamaia, care, de la sushi și preparate din bucătăria internațională a trecut la un nou concept: fresh fast-food.

Dacă în urmă cu câteva luni, astfel de sortimente de sushi erau savurate cu plăcere de clienții ce treceau pragul acestui restaurant, în prezent, localul și-a schimbat tactica de marketing și s-a reprofilat complet. Astfel, constănțenii și turiștii sunt ademeniți de un nou concept propus de managerii locației.

“Le Charme s-a reinventat și am creat un nou concept: fresh fast-food! Patiserie, cofetărie, pizza, sandwich. Toate rețetele sunt originale Le Charme, iar produsele sunt home made!”, declară AURA VOICULESCU, manager Le Charme

În timp ce pizza, din cele mai variate sortimente, se face pe loc, la comanda clientului, sandwich-urile pregătite după rețete autentice fac cu ochiul tuturor gurmanzilor, iar deserturile, dintre cele mai diverse, completează practic un meniu atent selecționat și foarte variat.

Continue Reading

Diverse

Casieriile RAJA, închise pe 1 iunie

Published

on

Casieriile companiei județene de apă vor fi închise pe 1 iunie. Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare vor putea efectua plățile doar în sistem online.

Începând cu 2 iunie, casieriile își vor relua programul normal de lucru. În perioada în care casieriile companiei de apă sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client, prin transfer bancar, direct debit sau la punctele Pay- Point și Payzone.

În tot acest interval de timp apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție sunt și ele pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de servicii la parametrii optimi.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline