Connect with us
Cupa Rig

Actualitate

Se caută un supergreu!

Published

on

Se caută un supergreu! Campania inițiată de promoterul internațional Eduard Irimia și OSS Fighters a fost lansată oficial. Proiectul își propune reînvierea emoției sportului de contact și descoperirea a cât mai multor tineri talentați în acest sport. Campania oferă două mari avantaje, promovarea tinerilor sportivi în promoțiile OSS Fighters care vor avea totodată șansa de a fi implicați în filme de lung metraj sau alte proiecte din showbiz.    

Campania Se caută un supergreu își are rădăcinile undeva la începutul anilor 2000, atunci când, Eduard Irimia iniția o acțiune ce avea drept scop descoperirea de noi talente la sporturile de contact, box, respectiv K1.

Prin jurul anului 2004, când a venit Mike Tyson la Mamaia, am avut o campanie de Se caută un greu, chiar aici în stațiune. Atunci l-am găsit pe Moroșanu, după care an de an am repetat povestea cu Raul Cătinaș, cu Benny Adegbuy și tot așa. E momentul în care se schimbă generații, deja cam toți sportivii binecunoscuți de publicul din România s-au cam retras, sau sunt la pensie sau sunt în alte producții și atunci e momentul să dăm șansa unor tineri care vin din spate, care au aceeași ambiție, care merită să ajungă mai departe, a declarat promoterul internațional.

Astfel, timp de o lună de zile, organizatorii îi așteaptă pe sportivi, la ringul special amenajat pe plaja din Mamaia, în dreptul hotelului Sulina.  Zilnic între orele 18.00-20.00 vor avea loc preselecții, în cadrul cărora, tinerii la categoria de +85 vor fi testați.

Speranțele sunt foarte mari pentru că sunt foarte mulți sportivi de descoperit în România la ora actuală, sunt și foarte mulți pe plajă, o să mergem și pe plajă să-i întrebăm dacă vor să facă sparing în ringul OSS Fighters Se caută un supergreu, sunt și câțiva sportivi din Constanța care sunt la juniori și pe care o să-i introducem în promoția Se caută un supergreu. O să fie ok, o să fie foarte bine, o să descoperim un nou Moroșanu, un nou Iftimoaie, spune Marius Gheorghe, manager general OSS Fighters.

Albert este prima descoperire a organizatorilor, din cadrul campaniei. Are 16 ani și a intrat în lumea sportului de contact în urmă cu șase ani. A obținut deja un titlu de vicecampion european, la juniori. A aflat de inițiativă întâmplător și și-a propus să încerce, în ideea de a ajunge la categoria profesioniști, cât mai curând. Până atunci însă, va primi o bursă de pregătire prin OSS Fighters.

Alex Filip celebrul luptător constănțean de kickboxing, consideră campania o șansă foarte mare pentru sportivii constănțeni, pentru sportivii din kickboxing.

Eduard Irimia a adus un vibe pozitiv în ceea ce privește luptătorii. Sperăm să confirmăm și noi, să nu-i dezamăgim, a spus luptătorul.

De altfel, talentele descoperite în cadrul campaniei vor fi promovate în Galele OSS. Următoarea gală, va fi organizată pe 22 august, în Piațeta Cazino, din Mamaia, în cadrul căreia vor fi filmate scene importante din Back to Back, un film de acțiune cu tematică de fighting, cu mașini puternice și fete frumoase, realizat de promoterul Eduard Irimia.  În plus, tinerii sportivi participanți la campanie vor putea face figurație în film.

Din septembrie, campania va continua în țară, următoarea oprire urmând a fi făcută la Cluj.

 

 

Actualitate

RIG SERVICE continuă tradiţia!

Published

on

,,Cupa RIG la Crap” merge mai departe, cu ediția a XXVI-a. Competiţia se va desfăşura, în perioada 21-25 august, pe lacul Corbu, cel mai modern și bine amenajat carpodrom din România. RIG SERVICE și președintele Florin Cârstocea, au intrat în istoria acestor competiții, cu cele 25 de ediții organizate cu sprijinul societății Alexandrion Group, pentru al treilea an consecutiv.

Pentru premii, în valoare totală de 101.000 lei, vor lupta 60 de echipe, care vor avea dreptul de a alege dintre cele 75 de standuri disponibile, standul (şi implicit sectorul) pe care doresc să pescuiască, pe durata a 4 zile de concurs (96 ore). Pe un sector, vor fi ocupate un numărul maxim de 20 de standuri.

Ordinea, în care echipele participante vor alege standul de pescuit, se va stabili prin tragere la sorţi, în ziua începerii competiţiei, în funcţie de ordinea achitării taxei de participare (avans sau integral), aşa cum va fi înscrisă în extrasul de cont al As. Club Sportiv Pescuit la Crap – Corbu CCC. Pentru o bună vizualizare a situaţiei din teren, pentru fiecare echipă ce urmează să aleagă, pe o hartă detaliată a pistei de concurs, se vor marca cu steguleţe standurile deja selectate şi componenţa echipelor care le ocupă.

 

 

Continue Reading

Actualitate

Ziua Mondială a Fotografiei

Published

on

În 2019 sărbătorim 180 de ani de la obţinerea primului brevet pentru realizarea fotografiei, în cadrul Zilei Mondiale a fotografiei aniversată la 19 august. De la începutul secolului al XIX-lea, fotografia a devenit un mod de exprimare tot mai important şi apreciat de tot mai mulţi oameni din întreaga lume. Inițiativa acestei sărbători a aparținut australianul Korske Ara, în anul 2009 care este la momentul acela un tânăr pasionat de arta fotografică. Ziua Mondială a Fotografiei omagiază puterea imaginii surprinse cu o cameră foto, fie de un amator, fie de un profesionist.

„Părinții fotografiei” au fost Louis Jacques Mande Daguerre şi Joseph Nicéphore Niépce, care au perfecţionat procedeul de captare a imaginilor din exterior pe un suport solid. Brevetul a fost înregistrat în 1839, fiind ulterior cumpărat de guvernul francez, care a numit invenţia drept un „cadou gratuit pentru omenire”.

Nicéphore Niépce și Louis Daguerre​ sunt inventatorii „dagherotipiei”, prima tehnică fotografică reușită. Niépce a produs prima imagine fotografică în cameră obscură folosind asfalt pe plăcuțe de cupru tratate cu ulei de levănțică, procedeu ce impunea expuneri îndelungate.

Amatori, profesionişti sau poate aflaţi la prima fotografie, această zi este dedicată celor pasionaţi de fotografie, peisaje, portrete sau surprinderea unei acţiuni.

O fotografie are capacitatea de a surprinde un loc, o experienţă, o idee, un moment în timp, consacrându-i-se zicala „o imagine valorează o mie de cuvinte“.

Fotografiile pot transmite un sentiment mai rapid, uneori, şi chiar mai eficient decât o pot face cuvintele. O fotografie poate face privitorul să vadă lumea aşa cum o vede fotograful. Fotografiile chiar transcend trecerea timpului – o fotografie de acum o sută de ani poate fi, încă, la fel de apreciată în prezent, aşa cum era atunci.

O fotografie făcută mâine, poate fi la fel de apreciată de alţii peste o sută de ani.

Sursa foto: pxhere.com

Continue Reading

Actualitate

Cartele SIM cu nume și prenume

Published

on

După întâmplările din ultimele săptămâni din țară se iau măsuri în ceea ce privește cartele sim. Astfel Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale a decis că este momentul să pună pe masa dezbaterilor pubilce un proiect de act normativ pentru a alinia și țara noastră la normele europene de identificare a locației, atunci când o persoană este în pericol.

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a publicat proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea OUG nr. 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă şi a OUG nr. 111/2011 privind comunicaţiile electronice.

Este vorba de legislaţia prin care, se vor cere datele de identificare ale celor care vor achiziţiona cartelă preplătită. Conform motivării, accesul la serviciul de urgenţă 112 trebuie asigurat în cele mai bune condiţii. În acest context, accesibilitatea informaţiilor de localizare a apelantului este considerată, la nivelul Uniunii Europene, o componentă deosebit de importantă privind funcţionarea serviciilor de urgenţă.

În acest sens, în acord cu evoluţia tehnologică, este necesar a fi implementată urgent, suplimentar faţă de soluţia existentă. Actul normativ generează schimbări în legislaţia naţională care vor permite asigurarea unui răspuns cât mai prompt la urgenţele cetăţenilor prin îmbunătăţirea posibilităţilor de preluare şi gestionare a informaţiilor de localizare asociate apelurilor de urgenţă în vederea creşterii gradului de acurateţe.

Modificările şi completările aduse actului normativ vor indica, prin definirea sintagmei „date de identificare a utilizatorilor”, datele cu caracter personal care vor fi colectate şi stocate de către furnizorii de servicii de comunicaţii electronice.

Sursa foto: techcafe.ro

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline