Connect with us

Actualitate

Se caută un supergreu!

Published

on

Se caută un supergreu! Campania inițiată de promoterul internațional Eduard Irimia și OSS Fighters a fost lansată oficial. Proiectul își propune reînvierea emoției sportului de contact și descoperirea a cât mai multor tineri talentați în acest sport. Campania oferă două mari avantaje, promovarea tinerilor sportivi în promoțiile OSS Fighters care vor avea totodată șansa de a fi implicați în filme de lung metraj sau alte proiecte din showbiz.    

Campania Se caută un supergreu își are rădăcinile undeva la începutul anilor 2000, atunci când, Eduard Irimia iniția o acțiune ce avea drept scop descoperirea de noi talente la sporturile de contact, box, respectiv K1.

Prin jurul anului 2004, când a venit Mike Tyson la Mamaia, am avut o campanie de Se caută un greu, chiar aici în stațiune. Atunci l-am găsit pe Moroșanu, după care an de an am repetat povestea cu Raul Cătinaș, cu Benny Adegbuy și tot așa. E momentul în care se schimbă generații, deja cam toți sportivii binecunoscuți de publicul din România s-au cam retras, sau sunt la pensie sau sunt în alte producții și atunci e momentul să dăm șansa unor tineri care vin din spate, care au aceeași ambiție, care merită să ajungă mai departe, a declarat promoterul internațional.

Astfel, timp de o lună de zile, organizatorii îi așteaptă pe sportivi, la ringul special amenajat pe plaja din Mamaia, în dreptul hotelului Sulina.  Zilnic între orele 18.00-20.00 vor avea loc preselecții, în cadrul cărora, tinerii la categoria de +85 vor fi testați.

Speranțele sunt foarte mari pentru că sunt foarte mulți sportivi de descoperit în România la ora actuală, sunt și foarte mulți pe plajă, o să mergem și pe plajă să-i întrebăm dacă vor să facă sparing în ringul OSS Fighters Se caută un supergreu, sunt și câțiva sportivi din Constanța care sunt la juniori și pe care o să-i introducem în promoția Se caută un supergreu. O să fie ok, o să fie foarte bine, o să descoperim un nou Moroșanu, un nou Iftimoaie, spune Marius Gheorghe, manager general OSS Fighters.

Albert este prima descoperire a organizatorilor, din cadrul campaniei. Are 16 ani și a intrat în lumea sportului de contact în urmă cu șase ani. A obținut deja un titlu de vicecampion european, la juniori. A aflat de inițiativă întâmplător și și-a propus să încerce, în ideea de a ajunge la categoria profesioniști, cât mai curând. Până atunci însă, va primi o bursă de pregătire prin OSS Fighters.

Alex Filip celebrul luptător constănțean de kickboxing, consideră campania o șansă foarte mare pentru sportivii constănțeni, pentru sportivii din kickboxing.

Eduard Irimia a adus un vibe pozitiv în ceea ce privește luptătorii. Sperăm să confirmăm și noi, să nu-i dezamăgim, a spus luptătorul.

De altfel, talentele descoperite în cadrul campaniei vor fi promovate în Galele OSS. Următoarea gală, va fi organizată pe 22 august, în Piațeta Cazino, din Mamaia, în cadrul căreia vor fi filmate scene importante din Back to Back, un film de acțiune cu tematică de fighting, cu mașini puternice și fete frumoase, realizat de promoterul Eduard Irimia.  În plus, tinerii sportivi participanți la campanie vor putea face figurație în film.

Din septembrie, campania va continua în țară, următoarea oprire urmând a fi făcută la Cluj.

 

 

Actualitate

Să îi prețuim pe seniorii constănțeni

Published

on

Celebrarea seniorilor orașului nostru este un lucru pe care cu toții trebuie să îl facem, deoarece lor le datorăm faptul că suntem în viață și că au luptat pentru ca generația actuală să aibă condițiile de astăzi.  O piatră de temelie a oricărui oraș sunt vârstnicii lui. Astăzi a fost despre ei, despre seniorii Constanței. Aceștia au premiați de către primarul Constanței într-un cadru plin de emoție la Casa de Cultură a Sindicatelor, dar au avut parte și de un recital al artiștilor constănțeni, care au vrut să le aducă un zâmbet pe chip.

Prețuirea și aprecierea celor care ne-au învățat să vorbim, să citim, să socotim, cei care ne-au învățat tainele școlii și ne-au inițiat în viață sunt bunicii și străbunicii noștri. De aceea este un lucru normal, ca noi,  toți cei din generația actuală să îi celebrăm cum se cuvinte ori de câte ori avem ocazia.

În cadrul ceremoniei organizate au fost premiate 274 de persoane care au împlinit vârsta de 80 de ani, 93 de cupluri care au celebrat 50 de ani de căsătorie și 52 de persoane care au împlinit 90 de ani.

În sală a mai fost prezent pe lângă seniorii Constanței și Vasile Dămășaru, care poate fi un exemplu pentru tânăra generație. La cei 111 ani, seniorul merge de ani de zile, câte doi kilometri pe jos, prin Parcul Tăbăcărie, unde se întâlnește cu prietenii să joace table.

Secretul unei longevității unei relații sau a unei vârste venerabile nu este unul complicat, iar cuvântul esențial este cumpătarea, de care seniorii orașului nostru au dat dovadă timp de zeci de ani.

Sursa foto: wallstreet.ro

Continue Reading

Actualitate

Constanța, în sondaj

Published

on

Fundația Universitară a Mării Negre alături de Universitatea Ovidius și ISCOP au realizat împreună un sondaj de opinie, cu și despre Constanța. Sondajul intitulat- Constanța- agenda socială, economică și strategică a avut în vedere un eșantion de peste 1000 de persoane care au fost chestionate. Subiectele abordate s-au referit la modalitate prin care constănțenii văd orașul lor.

Fiecare municipiu, fiecare regiune trebuie să știe care este părerea populației despre oraș, care sunt îngrijorările oamenilor și care ar crede ei că sunt soluțiile. Toate acestea au fost chestionate, în sondajul realizat la malul mării.

Printre întrebările puse constănțenilor a fost și cea referitoare la ideea prin care Constanța ar putea să devină un oraș regal, care în ochii locuitorilor a prins foarte bine.

Timp de aproximativ o săptămână au fost culese date de la constănțeni cu privire Constanța. Punctele atinse în acest sondaj țin în mare parte de agenda socială, economică și strategică a orașului de la malul mării.

Infrastructură, sănătatea și corupția sunt punctele cele mai arzătoare care îi preocupă pe constănțeni referitor la oraș.

Sursa foto: theescapers.ro

Continue Reading

Actualitate

Constanţa prinde culoare

Published

on

Campania “Constanţa veselă” prinde contur! După ce au dat culoare mai multor parcuri din oraşul nostru, zeci de voluntari s-au mutat de această dată în curtea şcolii. Alături de alţi voluntari europeni, dar şi de elevii Şcolii Nr. 18 “Jean Bart”, tinerii şi-au pus imaginiaţia la contribuţie şi au pictat multicolor aleile din curtea instituției.

A fost o adevărată mobilizare de forţe în curtea Şcolii “Jean Bart” din Constanţa. Pe aleile din beton au prins contur picturi ce rememorează jocuri ale copilăriei precum șotronul, plicul, omizi cu cifre cu ajutorul cărora elevii vor învăța să adune, să împartă, să scadă sau să înmulțească.

“Această acţiune a fost gândită împreună cu Asociaţia „Creative Plus”, împreună cu Primăria Constanţa, iar acum avem alături de noi şi grupul de lucru de la „Capitala Tineretului din România”, Constanţa fiind practic finalistă în această competiţie şi mai avem un grup de tineri, tineri europeni care vin din cinci ţări ale Uniunii Europene, vin din Spania, din Italia, Bulgaria, Croaţia, etc.”, declară DANIELA PRICOP ENESCU, preşedinte Asociaţia Youth Vision

Implicaţi şi foarte creativi, elevii şi tinerii români s-au bucurat din plin de acest schimb de experienţă alături de voluntarii europeni.

“Este o experienţă foarte plăcută pentru mine, cred că tinerii români sunt foarte plăcuţi şi buni. Mie îmi face mare plăcere să lucrez cu el. Facem un desen pentru această şcoală şi suntem foarte mândri că ne ajutăm recipric.”, spune o tânără din Spania

“Sunt foarte fericită să fiu aici! Sunt din sudul Spaniei, din Malaga şi îmi place foarte mult România.”

Iniţiatorii proiectului au promis că vor continua aceste acţiuni, iar desenele pe asfalt vor prinde contur şi în alte instituţii de învăţământ din Constanţa.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline