Connect with us

Turism

Antalya, destinaţia cu cele mai accesibile tarife la hotelurile de cinci stele

Published

on

Vacanţele sunt, fără îndoială, un „must-have” în agenda fiecărui român care îşi permite cel puţin o dată pe an să petreacă un sejur în diferite destinaţii ale lumii. Iar când vine vorba despre preferinţe, tot mai mulţi sunt tentaţi să aleagă hoteluri de patru sau cinci stele. În acest caz, turiştii trebuie să ştie că Antalya a fost desemnat oraşul cu cele mai mici tarife la hotelurile de cinci stele.

Pentru a ajunge la această concluzie, specialiştii de la Globehunters au comparat mii de unităţi de cazare din peste 170 de destinaţii din întreaga lume. Astfel, potrivit studiului, cel mai ieftin hotel de cinci stele stă la dispoziţia turiştilor care aleg să viziteze una dintre cele mai populare staţiuni de pe litoralul mediteranean – Antalya. Mai exact, tariful unei nopţi de cazare la un astfel de hotel este de 34,81 euro.

În ultimii ani, Antalya a devenit un punct important pe harta turistică a lumii. O destinaţie de vis pentru turiştii care caută relaxarea unui concediu de neuitat, dar şi servicii şi facilităţi de cea mai bună calitate. Aşa se face că în ofertele agenţiilor de turism vom găsi întotdeauna pachete speciale pentru această destinaţie; pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.

„Antalya este o destinaţie clasică de vacanţă. Turcia este destinaţia perfectă unde poţi să mergi şi să te odihneşti. Dacă îţi doreşti şapte zile să stai şi să te bucuri de relaxare şi odihnă, hotelurile de cinci stele din Antalya reprezintă alegerea ideală. Cu siguranţă, la 362 de euro pentru şapte zile, all-inclusive, la un astfel de hotel, cu bilet de avion inclus şi plecare în 20 mai, este o alegere inspirată!”, declară CRISTIAN BĂRHĂLESCU, manager ICAR Tours

Locul doi în clasamentul oraşelor cu cele mai ieftine tarife la hoteuri de cinci stele se situează Mexico City, cu 36,38 euro/noapte, iar podiumul este completat de capitala Ucrainei. O noapte de cazare la un astfel de hotel în Kiev costă 45,04 euro.

sursa foto: wikipedia.org, antalyahotels.com

Actualitate

Autobuzul etajat şi-a reluat cursele spre Poiana Brașov

Published

on

Începând de astăzi, 15 august, autobuzul etajat, care a fost preluat de operatorul de transport de la Consiliul Județean, va circula pe linia 20, care asigură legătura între Brașov și Poiana Brașov.

,,După preluarea autobuzului de la CJ, am avut mai multe discuții cu reprezentanții RAT cu privire la modul de utilizare a acestui autobuz. Având în vedere faptul că nu îl putem utiliza strict în scop turistic, pentru un tur al orașului, din cauza gabaritului, consider că utilizarea lui pe linia de Poiană îmbină activitatea turistică cu nevoile de transport. Astfel le oferim ocazia turiștilor și brașovenilor să se bucure de orașul văzut de sus, în zona de belvedere, de aerul curat, dar și de un mijloc de transport mai deosebit.”, a declarat primarul George Scripcaru.

Autobuzul va circula în zilele de sâmbătă şi duminică, în zilele de sărbători legale, precum şi în zilele în care se înregistrează solicitări pentru acest traseu. În perioadele ploioase, nu va fi permis accesul în partea de sus a autovehiculului. Programul curselor este următorul:

  • plecări din Livada Poştei: 9:20, 10:20, 11:20…. 18:20;
  • plecări din Poiana Braşov: 9:50, 10:50, 11:50…. 18:50.

După ce a fost preluat de RATBV, autobuzul a fost supus mai multor revizii şi reparaţii. La etajul superior, nu se permite călătoria în picioare şi este obligatorie folosirea centurii de siguranţă. Mijlocul de transport are o capacitate de 88 de locuri (76 pe scaune şi 12 in picioare) şi dispune de o podea joasă, accesibilă tuturor categoriilor de călători.

 

Continue Reading

Diverse

Le Charme: Garanţia unui eveniment memorabil

Published

on

Spune DA unui eveniment fără cusur! Cea mai aşteptată zi din viaţa oricărui tânăr îndrăgostit, cea mai reuşită petrecere sau un eveniment corporate ireproşabil, toate acestea se pot transforma într-o zi memorabilă, într-un cadru de poveste, în spatele căruia se află munca unei echipe de profesionişti. Devenit deja un etalon al calităţii şi bunului gust, restaurantul Le Charme din staţiunea Mamaia vă stă la dispoziţie şi odată cu încheierea sezonului estival.

“Începând din luna septembrie, la cererea clienţilor, vom organiza evenimente private şi corporate. Îi vom surprinde fără îndoială pe constănţeni şi nu numai cu meniuri deosebite, combinaţii spectaculoase de gusturi, servicii de top, ambianţă inedită, totul pentru a crea un eveniment de nota 10!”, declară AURA VOICULESCU, manager restaurant Le Charme

Toate aceste argumente sunt, fără doar şi poate, garanţia unui eveniment memorabil. Meniul inedit, servirea ireproşabilă, cadrul boem şi cochet, atenţia la detalii sunt, de asemenea, definitorii pentru restaurantul Le Charme.

“Suntem un restaurant tânăr, situat în zona cluburilor din Mamaia Nord. Pe toata perioada sezonului estival, oferim clienţilor noştri preparate cu specific mediteranean de foarte bună calitate. Suntem apreciaţi pentru midii, scoici, rapane, tradiţionalul storceag şi multe alte delicatese. Ne adresăm tuturor gusturilor şi pretenţiilor cu preparate internaţionale şi cu mult căutatul sushi, care la noi este ridicat la nivel de artă.”, declară AURA VOICULESCU, manager restaurant Le Charme  

Pentru ca visul sărbătoriţilor să devină realitate şi să rămână veşnic întipărit în memoria invitaţilor, restaurantul Le Charme devine astfel certitudinea alegerii potrivite.

Continue Reading

Actualitate

Pentru două zile, Albac se transformă în capitala turismului rural

Published

on

Staţiunea turistică Albac, din Munţii Apuseni, găzduieşte în perioada 10 – 11 august, Târgul Naţional de Turism Rural, cel mai important târg de acest gen, din România. Este cel mai longeviv şi cel mai mare târg de promovare a turismului rural, care adună laolaltă reprezentanţi din turism, de nivel regional şi naţional.

Aflat la cea de-a XV-a ediţie, târgul reuneşte cererea şi oferta din turismul rural, şi, totodată, promovează gastronomia, tradiţiile, meşteşugurile populare şi folclorul românesc autentic. Ediţia din acest an, debutează astăzi, la ora 12:00, cu o paradă a portului tradiţional românesc, ce va fi urmată de ceremonialul Tulnicăreselor din Munţii Apuseni.

În cele două zile, la standurile expoziţionale din cadrul târgului, sunt organizate ateliere şi expoziţii de meşteşuguri tradiţionale româneşti, demonstraţii de gastronomie tradiţională din Munţii Apuseni, unde deliciile culinare sunt gătite la ceaun. Totul este condimentat cu muzică şi voie bună, focuri de tabără și artificii, jocuri de iniţiere în orientare turistică, concursuri de interpretare la tulnic și activități pentru copii.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline