Connect with us

Recomandarea saptamanii

Evenimente de neuitat la Lake View Ballroom din Constanţa

Published

on

Dacă doriţi un eveniment de neuitat, săptămâna aceasta vă recomandăm Lake View Ballroom din Constanţa.

Lake View Ballroom poate fi gazda oricărui eveniment din familia dumneavoastră: nuntă, botez sau logodnă, precum şi orice petrecere corporate sau eveniment monden. Acesta are toate ingredientele succesului pentru evenimentul pe care îl doriţi şi nu vă este impus un număr minim de invitaţi.

Localul este produsul imaginaţiei unui talentat designer român. Printre atuurile ballroom-ului se numără serviciile conexe care sunt incluse în preţul meniului pentru ca dumneavoastră să aveţi  control total asupra costurilor. Oferta pentru First Class Family Events este de  41€+TVA / persoană iar pentru Business Class / Corporate & VIP Events, este de 20 de euro/persoană.

Alte  aspecte importante sunt  parcarea privată, care este exclusiv pentru invitaţii evenimentului şi zona de parc amenajată festiv  inclusiv pentru fumători.

O bucătărie premium, flexibilă  şi bucătarii medaliaţi vor concepe cea mai bună variantă de meniu care să fie pe gustul tuturor.

Pentru rezervări şi mai multe detalii sunaţi la:

Actualitate

Vopsele Polisan Kansai, alegerea perfectă pentru decoraţiuni de interior şi exterior

Published

on

Cu o tradiție de peste o sută de ani în lume, aflată în top 5 la nivel mondial, gama de produse Polisan Kansai, vopsele pentru interior și exterior, este acum și la Constanța, în exclusivitate prin compania HR-S.

Pentru interior, specialiştii HR-S recomandă folosirea produsului Elegans Extra Semi-Mat, o vopsea perfectă, pe bază de apă, cu o combinație excepțională între rășină acrilică pură și agenți antibacterieni, care împiedică dezvoltarea mucegaiului și a ciupercilor. Vopseaua are o structură flexibilă, cu o mare putere de acoperire, care depășeste cu pană la 20% vopselele obișnuite.

Pentru decoraţiuni exterioare, ideală este vopseaua Exelans, din gama Polisan Kansai, cu sistem Hidron încorporat ce-i conferă proprietatea de curăţare prin auto-spălare. Datorită formulei sale speciale, Exelans poate fi aplicată în orice anotimp, cu o eficienţă maximă de acoperire. Vopseaua permite transferul termic, la nivelul suprafeţelor, împiedicând acumularea de umezeală între interior și exterior.

Pe lângă toate aceste avantaje, cu vopselele Polisan Kansai faceți o economie de 25%, la vopsirea suprafețelor dorite, comparativ cu vopsele concurente.

HR-S nu percepe costuri suplimentare pentru obținerea culorii dorite. Showroom-ul este dotat cu un echipament de mixare computerizat care permite realizarea a 5000 de variante de culori, în doar 7 minute.

Gama de produse Polisan Kansai este disponibilă în exclusivitate, pentru prima dată în România, în showroom-ul HR-S, din Constanța, str. Constantin Brătescu, nr.50. Mai multe detalii puteţi obţine pe site-ul www.hrs-panourimurale.ro sau la numărul de telefon: 0774 058.338.

 

 

 

Continue Reading

Actualitate

Mobila Damaris, soluţia ideală pentru casa dumneavoastră

Published

on

Cu mai bine de 25 ani de experienţă în domeniu, cu o echipă inovativă şi dinamică, societatea Damaris a reuşit să se impună pe piaţa producătorilor de mobilă din Romănia. De la produse obişnuite şi până la produsele de lux, care satisfac cele mai pretenţioase gusturi, Damaris reuşeşte să menţină cel mai bun raport calitate/preţ, de pe piaţă.

De la înfiinţarea firmei, în 1994, când a fost deschis primul magazin în Tulcea, societatea a reuşit să mărească reţeaua de distribuţie la peste 40 de magazine, în toată ţara, datorită diversităţii şi calităţii produselor. Cele peste 100 de modele de mobilier sunt realizate cu utilaje de ultimă generaţie, dotate cu comandă numerică pentru precizia de asamblare.

Pentru luna iunie, la seturile de dormitor Bravo, Filip şi Athos, societatea Damaris oferă clienţilor drept bonus salteaua şi, de asemenea, îi sprijină cu  mai multe sisteme de finantare. Mai multe informaţii despre variante de culori, dimensiuni şi preţ, puteţi obţine în magazinele Damaris, la numărul de telefon 0726 750 751 sau pe site-ul: http://www.damaris.ro/.

 

Continue Reading

Actualitate

Mera Onix vă propune o vacanţă la superlativ!

Published

on

Staţiunile din sudul litoralului prind contur pe harta turistică a României. Cum sezonul estival îşi intră serios în drepturi, primii turişti au sosit deja pe litoral, chiar în număr foarte mare. Resorturile all-inclusive par să fie în topul preferinţelor, atât pentru români, cât şi pentru turiştii străini, care au la dispoziţie toate serviciile şi facilităţile necesare pentru a se bucura de o vacanţă de neuitat.

Vă stă gândul la o binemeritată vacanţă în destinaţii precum Antalya, Santorini sau Corfu? Dar ce aţi zice de un concediu pe litoralul românesc? Serviciile şi facilităţile pe care le oferă resort-urile all-inclusive din sudul litoralului ademenesc tot mai mulţi turişti din ţară sau de peste hotare, ce îşi doresc o vacanţă de neuitat, din care să nu le lipsească nimic.

 “Anul trecut am fost în Mamaia, iar anul acesta am optat pentru sudul litoralului, pentru că este mult mai linişte. Iar noi venim cu familia întreaga, din Braşov şi observ că şi la noi acest concept de all-inclusive prinde contur, aşa cum ar trebui, serviciile sunt ireproşabile, totul e impecabil, iar mâncarea foarte bună.”, spune o turistă din Braşov

“Sunt originară din Timişoara, dar locuiesc în Statele Unite. Am ales să venim aici pentru că avem copii, iar aici au toate facilităţile, au unde să se joace, se simt bine, iar noi suntem mai liniştiţi. Este un concediu tare frumos la mare!”, completează o turistă din SUA

Cu alte cuvinte, toate oportunităţile unei vacanţe peste graniţe le pot avea la discreţie şi cei care aleg să îşi petreacă sejurul şi în astfel de resort-uri din sudul litoralului românesc.

“Avem o vacanţă cu toate serviciile şi toate facilităţile de care avem nevoie, astfel încât să stăm fără griji, să ne relaxăm şi să nu avem nevoie să ieşim din resort decât dacă vrem să facem o plimbare pe plajă.”, declară SINCRON MIHAELA SURIN, director executiv MERA HOTELS

“Mă bucur foarte mult de ceea ce am găsit aici. Sunt arhitect de profesie, aşa că vă pot spune că totul este amenajat impecabil, văd că şi conceptul de amenajare peisageră îşi spune cuvântul.”, spune o turistă din Braşov

Totodată, astfel de pachete turistice sunt completate de regimul all-inclusive, care  prinde din ce în ce mai bine în rândul turiştilor.

“Serviciile de masă cuprind trei mese principale, bufete diversificate şi bogate, pentru că ţinem cont de toate gusturile şi încercăm să mulţumim fiecare oaspete care alege să îşi petreacă vacanţa alături de noi. Totodată, ne gândim cu mare atenţie şi la copii. Între aceste mese principale, există gustări, astfel încât serviciile de masă sunt prezente pe durata întregii zile.”, declară MIHAELA SURIN, director executiv MERA HOTELS

Şi pentru că turiştii vin în vacanţă să se bucure de mare, soare şi distracţie, posibilităţile de agrement sunt nenumărate.

“Avem plajă amenajată special pentru turiştii noştri, piscine foarte frumoase, vorbim şi despre celebra piscină cu infinity view, un concept aparte, dar amintim şi piscina cu tobogane pentru adulţi şi pentru copii şi piscină dedicată copiilor, cu apă încălzită şi cu un mini aqua-park.”, completează MIHAELA SURIN, director executiv MERA HOTELS

Astfel, nici nu e de mirare că povestea fiecărei vacanţe la mare este frumos conturată şi rămâne o aminitire inedită pentru cei care aleg să o petreacă pe litoralul din ţara noastră.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline