Connect with us

Sport

Debut nefast pentru Simona Halep, la Sydney

Published

on

Halep a întâlnit-o astăzi, la Sydney, pe australianca Asleigh Barty, locul 15 WTA.

În primul set Barty a condus cu 3-1, Halep a revenit până la 4-4, dar apoi australianca a reuşit desprinderea, câştigând cu 6-4.  În setul al doilea, s-a mers cap la cap până la 4-4, Halep având un break de partea ei, dar Barty a întors soarta meciului şi a câştigat tot cu 6-4.  Partida a durat o oră şi 27 de minute.

Liderul mondial a declarat după meci că: ”Slice-ul său a fost extraordinar azi şi Ashleigh a meritat să câştige, dar nici eu nu am fost departe de victorie. Am avut multe şanse să fac break şi să fiu în avantaj, dar nu am reuşit. Simt că încă nu am ritmul de joc. Ea a jucat bine, mereu a jucat bine împotriva mea. Azi a fost mai bună decât mine deoarece a avut poate zece meciuri mai mult decât mine în acest an, deci a fost mai bine pregătită decât mine”.

Sursa: DPA

Foto: GSP

 

 

Continue Reading

Societate

Inot şi bucurie, pentru 7 copii dintr-un centru de plasament

Published

on

Săptămâna trecută, 7 băieţi de la Centrul de Plasament ,,Micul Rotterdam”, din Constanţa, au participat la prima şedinţă de înot, la Atena Sport Club. Copiii, cu vârste între 8 şi 12 ani, sunt beneficiarii unui curs gratuit oferit de Şcoala de Înot Razvan Florea, în cadrul programului ,,Copii cu Viitor”. Echipaţi corespunzător, băieţii au fost atenţi la sfaturile instructorului şi s-au bucurat din plin de această experienţă.

,,Îşi doreau mult să participe la cursul de înot şi iată dorinţa îndeplinită! Sperăm ca spiritul performanţei, insuflat de numele campionului Răzvan Florea, să îi ghideze pentru o apropiere cât mai mare faţă de acest sport. Pe lângă bucuria pe care o aducem unor copii lipsiţi de apropierea familiei, astfel de activităţi au un rol complex în procesul de integrare socială, în cel educaţional şi în tot ceea ce înseamnă motivare şi sprijin pentru modelarea corectă a personalităţii.”, au declarat reprezentanţii Asociaţiei Club de Bine, organizatori ai programului ,,Copii cu Viitor”.

,,Copii cu Viitor” este cel mai amplu program, din Constanţa, dedicat copiilor din centre de plasament şi altor copii vulnerabili, derulat de Asociaţia Club de Bine, cu sprijinul DGASPC. Programul işi propune să mobilizeze resursele din sistemul de protecţie, dar mai ales resursele din comunitate, parteneri, sponsori, donatori individuali şi voluntari.

 

Continue Reading

Actualitate

Orădenii se pregătesc de start! Peste câteva ore începe The Color Run Love Tour

Published

on

The Color Run este o cursă necronometrată, de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți în diverse culori. Conform organizatorilor, The Color Run este cea mai fericită cursă de alergare din lume, evenimentul fiind unul necompetitiv, care nu pune accent pe timpii de alergare, ci pe distracție și culoare. La fiecare kilometru parcurs, participanții trec printr-o poartă de culoare, în care sunt vopsiți din cap până în picioare cu pudră colorată, 100% naturală, non-alergică, pe bază de amidon, iar apoi trec prin spumă.

La ediția din acest an, accesul în zona de eveniment din Piața Unirii va fi permis de la ora 16:00, iar primul start este la ora 18:00. Vor fi mai multe starturi succesive, la fiecare 4 – 5 minute, iar până la ora 18:20 vor pleca în alergare toți participanții înscriși. Primul nor de pudră colorată va fi la ora 20:00, iar următorul la 20:30.

,,La The Color Run nu avem o limită de vârstă. Cel mai tânăr participant de anul trecut, la Oradea, a avut un an și a participat împreună cu părinții săi, iar cel mai în vârstă 73 de ani, dorindu-şi să participe și la ediția din 2019. Acest eveniment alături de celebrarea sănătății, bucuriei și originalității dorește să susțină și cauze sociale. Astfel, și în acest an o parte din taxele de participare vor fi donate, la fel ca și anul trecut. The Color Run Love Tour susține Fundaţia Renașterea, pentru a derula campanii destinate sănătății femeilor.”, a declarat Radu Condrea, directorul evenimentului The Color Run.

Cei care nu s-au înscris pe site-ul oficial The Color Run România, o mai pot face astăzi, înainte de eveniment, în Piața Unirii, vizavi de Biserica cu Lună. Kiturile de participare sunt împărțite în 3 categorii: Standard Hero, Premium Super Hero sau VIP Legend. Participanții pot alege unul dintre cele trei, iar copiii sub 6 ani pot participa în mod gratuit.

Având în vedere că evenimentul se va desfășura pe mai multe artere din oraș, pentru siguranța participanților, comisia de circulație a aprobat restricția de trafic rutier (inclusiv transport local), între orele 16:00-21:30, în zonele care includ traseul competiției.

 

Continue Reading

Actualitate

FIBA 3×3 Europe Cup Qualifier, la Mamaia

Published

on

Au mai rămas câteva zile până la ediția din acest an a FIBA 3×3 Europe Cup Qualifier. Evenimentul se va desfășura, pentru al doilea an consecutiv, în Piațeta Perla, din staţiunea Mamaia.

Unsprezece echipe naționale masculine și nouă echipe naţionale feminine, vor încerca să obțină ,,bilete de intrare” la FIBA 3×3 Europe Cup, care va avea loc în Debrecen, în perioada 30 august – 1septembrie. Doar două echipe masculine și două feminine, vor putea reprezenta România în competiţia europeană.

Din stradă la Jocurile Olimpice, baschetul 3×3 aduce încă o dată echipe de top la Mamaia, iar pe lângă cele mai încinse meciuri de baschet 3×3 spectatorii se vor bucura de concursuri cu premii, muzică, show-uri incredibile și multă distracție.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline