Connect with us

Sport

Zi neagră pentru românce, în China

Published

on

Monica Niculescu, locul 99 mondial, venită din calificări, a ratat accesul în semifinale Shenzhen Open, turneu cu 750.000 de dolari. Niculescu a fost învinsă cu scorul de 2-6, 7-6 (4), 6-1, de chinezoaica Yafan Wang, locul 70 mondial, scrie news.ro. Meciul a durat două ore şi 20 de minute. Pentru prezenţa în sferturi, Monica Niculescu va primi 13.121 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Sursa: news.ro

Continue Reading

Actualitate

Maraton de înot la Timişoara – 350 de km înotaţi în 24 de ore

Published

on

Weekend-ul trecut, pentru a celebra Ziua Mondială a Apei, 6 echipe au participat la un maraton de înot de 24 de ore. Evenimentul 24hAquaChallenge este singurul eveniment de înot masters, de acest gen, din România. Competiţia implică adulţi care practică acest sport ca amatori, indiferent de viteza sau tehnica în practicarea înotului, participarea, în sine, fiind mai importantă decât rezultatele.

Maratonul s-a desfăşurat în bazinul ,,Bega”, din Timişoara, pe durata a 24 de ore, începând de sâmbătă, 23 martie, ora 13:00, nonstop, până duminică, 24 martie, oră 13:00 (inclusiv pe durată nopţii). Cele şase echipe participante au fost formate din câte 8 titulari şi maxim 2 rezerve care au înotat ca ştafete, în reprize de câte 30 de minute, o dată la 4 ore (timpul maxim înotat de un titular fiind de 3 ore).

Au fost premiate cele mai bune performanţe, în raport cu distanţa înotată pe durata evenimentului, pe genuri şi grupe de vârstă, precum şi concurentul/concurenta cu cel mai mare număr de km înotaţi pe durata unei reprize de 30 min, respectiv, pe durata evenimentului. Cea mai mare distanţă, înotată în intervalul celor 24 de ore, a fost de 8,2 km la femei şi 11,45 km la bărbaţi.

Maratonul este organizat de Clubul de Înot Masters Timişoara, în colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii de Vest şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş.

EVELIN

Într-un clasament european privitor la practicarea de activităţi sportive de către adulţi (Eurobarometru 2014), România ocupă unul dintre locurile codaşe între cele 28 de ţări ale UE, în condiţiile în care 60% dintre românii adulţi nu fac niciodată sport sau activităţi fizice, situaţia fiind mai rea doar în Bulgaria (78%), Malta (75%) şi Portugalia (64%).

 

 

Sursa: Facebook 24hAquaChallenge

Continue Reading

Sport

Înfrângere pe teren propriu | HC Dobrogea Sud Constanţa – Holstebro 22-28

Published

on

Înfrângere, pe teren propriu, pentru HC Dobrogea Sud Constanţa, în penultimul meci al grupei, în Cupa EHF. Elevii lui Zvonko Sundovski au pierdut în faţa danezilor de la Holstebro.

“Noi am ratat şansa noastră în prima repriză, am ratat foarte mult din situaţii foarte bune, zic eu, iar portarul lor a fost extraordinar.”, declară ZVONKO SUNDOVSKI, antrenor HC Dobrogea Sud

“Nu ne aşteptam la aşa ceva, meciul s-a pierdut în prima repriză, fiind o diferenţă mare, au fost şi câteva ratări unu la unu cu portarul şi probabil am intrat în panică, ne-am grăbit şi asta a fost.”, declară GEORGE BURICEA, jucător HC Dobrogea Sud

Diferenţa meciului s-a făcut încă din prima repriză, afirmă şi oficialii echipei adverse, care cred că un mare merit pentru victorie îl are portarul echipei, care a avut câteva parade de excepţie.

EVELIN

“Portarul nostru a făcut un meci excelent, mai ales în prima repriză, iar asta a făcut diferenţa. În partea secundă, cei din Constanţa au ridicat nivelul jocului, au avut multe ocazii să se apropie, dar noi am obţinut o victorie foarte importantă pentru noi.”, declară PATRICK WESTERHOLM, antrenor Holstebro

Cu şanse mici de a trece în faza următoare a Cupei EHF, jucătorii de la malul mării spun că obiectivul prioritar va rămâne, de acum, campionatul.

Continue Reading

Sport

Pregătiţi pentru o calificare istorică!

Published

on

Pregătiţi să scrie istorie! Jucătorii de la HC Dobrogea Sud sunt gata să dea totul pe teren propriu, într-un meci cu o miză uriaşă, în faţa danezilor de la Holstebro.

“O să fie un meci foarte interesant, un meci greu, avem de-a face cu o echipă ce vine din Danemarca şi joacă un handbal în mare viteză, dar şi noi avem şansele noastre.”, declară ZVONKO SUNDOVSKI, antrenor HC Dobrogea Sud

“Am avut un parcurs foarte bun, am urcat destul de repede, în opinia mea, iar acum putem şi avem şansa să scriem istorie, în primul rând pentru oraşul Constanţa.”, declară RUDI STĂNESCU, preşedinte HC Dobrogea Sud

“Nu trebuie să facem greşeli, fiindcă au capacitatea de a alerga foarte mult şi de a finaliza pe contraatac, aşa că noi trebuie practic să conducem acest meci şi să obţinem victoria.”, completează LAURENŢIU TOMA, căpitan HC Dobrogea Sud

EVELIN

Marele meci va avea loc sâmbătă, începând cu orele 18.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, unde suporterii de la malul mării sunt aşteptaţi în număr cât mai mare, pentru a-şi susţine favoriţii.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline