Connect with us

Sport

Adonis Stevenson a ieşit din comă după trei săptămâni

Published

on

Pugilistul Adonis Stevenson, internat în stare critică după ce a fost făcut KO, în urmă cu trei săptămâni, de ucraineanul Oleksandr Gvozdik, a ieşit din comă, a anunţat, sâmbătă, prietena canadianului.

“În pofida informaţiilor apărute în presă, vreau să clarific faptul că Adonis este treaz. El se reface în urma accidentării în compania privată a familiei şi a echipei medicale. Adonis este un campion mondial în ring şi arată acelaşi curaj, aceeaşi rezistenţă şi aceeaşi determinare în recuperarea sa. Adonis îşi petrece timpul cu familia şi ascultând muzică şi vă transmite tuturor dragostea sa şi aprecierea sa”, a declarat Simone “Sisi” God, într-un comunicat postat pe Twitter.

Joi, impresarul Yvon Michel a declarat presei canadiene că boxerul era încă în comă.

Boxerul canadian Adonis Stevenson, fost coleg cu Lucian Bute la clubul Gym, a fost internat în stare critică după ce a fost făcut KO de ucraineanul Oleksandr Gvozdik, la 1 decembrie, în meciul de la Quebec City, contând pentru titlul WBC la categoria semigrea.

Stevenson, 41 de ani, a fost trimis la podea în repriza a treia, apoi încă o dată, în repriza a XI-a, când a fost înregistrat KO-ul. Canadianul era neînvins de 17 meciuri.

Stevenson câştigase titlul WBC în 2013, când l-a învins pe Chad Dawson şi la 1 decembrie îşi pusese în joc centura pentru a zecea oară.

Sursa text:Reuters

Sursa foto: Guliver/GettyImages

Continue Reading

Actualitate

Constanța, capitala gimnasticii artistice

Published

on

Campionatul Național de Gimnastică Artistică a strâns  sportive din toată țara care și-au disputat titlul într-un concurs la proba pe echipe. Categoriile la care au participat micuțele sportive au fost gimnaste junioare II și I. La eveniment au participat și nume sonore ale gimnasticii precum Andreea Răducan, Dana Sofronie și Corina Ungureanu.

Experiența este cuvântul care definește campionatul național de gimnastică artistică desfășurat la Sala Sporturilor din Constanța. Chiar dacă micuțele gimnaste sunt încă la o vârstă fragedă, acestea sunt extrem de antrenate și indiferent dacă obțin sau nu un punctaj mare capătă o experiență care le va ajuta să își dezvolte o carieră sportivă de succes pe viitor.

La Campionatul Național de Gimnastică Artistică au participat peste 100 de sportive din toată țara care și-au disputat titlul într-un concurs la proba pe echipe. Cele cinci aparate la care au performat micuțele au fost paralele, bârnă, sol, chingi și sărituri.

Pentru orice competiție sportivă, dar și pentru orice sportiv,  emoțiile din  momentul în care se execută în  fața unui public, dar și a unui juriu un act artistic, pot fi  unele constructive care ajută la o mai bună concentrare în momentul execuției.

Disciplina și organizarea sunt două din calitățile pe care gimnastele le învață în competițiile sportive, iar combinarea celor două pot ajuta pentru un viitor mai bun pe toate planurile.

Continue Reading

Actualitate

Regal de tenis în Cluj-Napoca, la Sports Festival

Published

on

Marea noastră campioană, Simona Halep, va oferi clujenilor un demonstrativ de excepţie, alături de Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchova, astăzi, 15 iunie, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă BTArena, din Cluj-Napoca. Regalul de tenis, face parte din suita evenimentelor din cadrul Sports Festival, o experienţă unică, un mix între sport, divertisment, educaţie, competiţie şi distracţie.

Festivalul adună laolaltă nume importante din sportul naţional şi internaţional, care împărtăşesc publicului experienţele lor, din lumea fascinantă a competiţiilor de înalt nivel. Zona sălii polivalente BTArena şi Parcul Central, s-au transformat într-o „bază sportivă” unde clujenii au oportunitatea, timp de 4 zile, să descopere 30 de sporturi, să participe la competiţii, sau să se bucure de sport de calitate urmărind demonstraţiile oferite de campioni mondiali.

În cadrul Sports Talks, pe durata festivalului, sunt dezvăluite poveştile, provocările şi secretele, din culisele industriei sportive, de performeri de nivel mondial precum: Darren Cahill, Mihai Covaliu, Loredana Dinu, Ciprian Marica, Lorand Balint, Alexandru Dedu, Răzvan Mitroi, Chris Pfeiffer, Camelia Potec, echipa Invictus România, Adrian Beiu, Cristiana Oprea, Andreea Giuclea şi Dragoş Luscan.

 

 

Continue Reading

Actualitate

Un milion de lei, premii pentru medaliaţii la Campionate Europene de canotaj

Published

on

Medaliaţii de la recentele Campionate Europene de canotaj, de la Lucerna, Elveţia, au fost premiaţi marţi, la Palatul Victoria. Sportivii şi antrenorii au primit diverse sume, în funcţie de medalia pe care au obţinut-o. Medalia de aur a fost recompensată cu 37.000 lei, cea de argint cu 22.000 lei şi cea de bronz cu 15.000 lei.

,,Pentru noi acest lucru înseamnă recunoaşterea rezultatelor, înseamnă curaj pentru competiţiile viitoare, dar mai ales sprijin pentru sport în general şi pentru calificarea noastră la JO 2020 de la Tokyo. Rezultatele obţinute la acest campionat european au arătat că suntem o echipă unită, începând cu colegii mei, sportivi, şi continuând cu antrenori, echipa medicală şi FR de Canotaj.”, a declarat Iuliana Popa, dublă campioană europeană.

Medalia de aur de la Lucerna a fost câştigată de echipajul feminin de 8+1 (Cristina-Georgiana Popescu, Amalia Bereş, Mădălina-Gabriela Caşu, Roxana Parascanu, Beatrice-Mădălina Parfenie, Iuliana Popa, Maria-Magdalena Rusu, Roxana-Iuliana Anghel, Daniela Druncea), care şi-a apărat astfel titlul continental.

Medaliile de argint au fost câştigate la dublu rame masculin (Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc), dublu rame feminin (Adriana Ailincăi şi Maria Tivodariu), 4 rame feminin (Ioana Vrînceanu, Viviana Bejinariu, Mădălina Bereş şi Denisa Tîlvescu), dublu vâsle feminin (Ancuţa Nicoleta Bondar şi Simona Radiş), în timp ce bronzul a fost obţinut la dublu vâsle masculin (Marian Florin Enache şi Ionuţ Prundeanu).

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2019 RoPressOnline